Besloten ruimte

De Boterhal heeft een mooie, grote en open ruimte die geschikt is voor besloten feesten, borrels, vergaderingen en bruiloftreceptie's tot 175 personen. Het is ook mogelijk deze verdieping te gebruiken voor een besloten lunch of diner.

De Boterhal bestaat uit drie verdiepingen. De begane grond heeft een 18 meter lange bar met 25 verschillende bieren op tap. Deze verdieping leent zich heel goed voor lunch, diner en borrel. Onze eerste verdieping is ook geschikt voor lunch en diner, maar ook om af te huren voor bijvoorbeeld een borrel of feest. Deze verdieping wordt goed verlicht door de natuurlijke lichtinval via de hoge en brede ramen. Door de 'nisjes' en 'chef's table' en twee podia is er een speelse en gezellige sfeer gecreëerd. Hier is natuurlijk ook een bar en kan deze helemaal op zichzelf draaien. Deze verdieping kan gebruik maken van de toiletten op onze tweede verdieping.

Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar manouk@deboterhal.nl of bekijk onze brochure. 

Doordat de Boterhal een monumentaal pand is, is het verstandig rekening te houden met het feit dat wij geen liften hebben. De toiletten en eerste verdieping zijn alleen per trap te bereiken.