Bieren

De Boterhal heeft als concept 'internationale tapas, speciaalbier- en wijn café'. Wij bieden u dan ook graag vele mogelijkheden in verschillende bieren. Hier vind je onze bierkaart. 

Brouwerij vrij

De Boterhal is Brouwerij vrij, wat wil zeggen dat we niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers en dus bieren. Wij hebben de unieke mogelijkheid om alle bieren te verkopen, naast elkaar! Met onze 25 tappunten en meer dan 100 bieren op fles proberen we een zo'n gevarieerd mogelijk bierassortiment te bieden. Daarbij wisselen onze ketel- en seizoensbieren iedere maand zodat er telkens iets nieuws te proeven is.

Bierproefplateau's

Met oog op het seizoen wisselen we onze seizoensbieren op tap.  Onze ketelbieren wisselen we maandelijks met bijzonderen bieren op tap. Beiden zijn er in vijf varianten.
Deze bieren kunnen los besteld worden maar kunt u ook allemaal in een keer proberen! Bestel hiervoor één van onze bierproefplateau's. U krijgt dan de bieren, met een uitleg, in proefglaasjes. Nu ook een proefplankje met 5 bieren uit onze eigen Brouwerij St. Joris. 

High Beer

Genieten van door ons geselecteerde bieren met hapjes en een uitleg? Dat kan!
Wij hebben twee High Beers die iedere dag tot 16:00 besteld kunnen worden, meer informatie hierover vindt u onder het kopje High beers.

Bierproeverij

Voor grotere groepen (10 personen of meer) kunnen wij ook een bierproeverij organiseren. Stuur hiervoor een mail naar info@brouwerijsintjoris.nl
Meer informatie hierover vindt u hier.

Binnenkort opent ook Brouwerij St. Joris zijn deuren in de kelder van De Boterhal. Hier kunt u ook genieten van verschillende proeverijen. Zie hiervoor de pagina Brouwerij St. Joris.

 

Bieren

Wil jij alles weten over onze bieren? Hier vind je alle informatie.

Bij brouwerij St. Joris brouwen wij met zorg, enthousiasme en precisie onze bieren. De bieren worden in ons proeflokaal en bij de Boterhal rechtstreeks getapt uit de tank, verser en voller van smaak kun je de bieren niet krijgen! Een kleine selectie seizoensbieren en limited editions zijn ook uitsluitend hier verkrijgbaar, des te meer reden om onze historische brouwerij te bezoeken.