Grote Markt 19, 4811XL Breda
Direct reserveren: 076 - 889 81 80

Brouwerij & Proeflokaal St. Joris

We hebben de kelder uit 1483 van de Boterhal in oude glorie doen herrijzen en een unieke setting gemaakt voor ons proeflokaal en brouwerij.

Bij brouwerij St. Joris worden de huisbieren van de Boterhal gebrouwen. Er is capaciteit om vijf verschillende bieren te brouwen. Zo zijn er vaste bieren en ook wisselende seizoensbieren. Op brouwdagen kunt u live meekijken op de tv schermen boven de bar.

In het proeflokaal van de brouwerij worden wekelijks proeverijen en masterclasses georganiseerd waar iedereen zich publiekelijk voor kan inschrijven.

Daarnaast is het ook mogelijk om met uw eigen gezelschap te reserveren voor een proeverij, leuk voor een uitje met collega’s, vrienden of familie. Dit is mogelijk vanaf 10 personen en kan gecombineerd worden met een brouwerijbezoek.

Bij Brouwerij & Proeflokaal St. Joris is het mogelijk om in unieke sfeer uw feest of borrel te organiseren. De ruimte is geschikt voor een gezelschap tot 50 personen. U heeft het proeflokaal exclusief tot uw eigen beschikking. Wij denken graag mee in de invulling van de avond en zullen deze in goed overleg met u afstemmen.

Voor alle informatie verwijzen wij u naar www.brouwerijsintjoris.nl, of u kunt contact opnemen met Jet via info@brouwerijsintjoris.nl.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en bieren? Volg dan brouwerij St. Joris via facebook en instagram.