Diner

Speciaal en lekker uit eten in Breda doet u bij de Boterhal, elke dag vanaf 16:30 tot 22:00. Onze dinergerechten zijn allemaal uit 'internationale tapas'. Dit houdt in dat we kleinere gerechten serveren die samen te delen zijn. Op deze manier wordt er een gezellige sfeer gecreëerd waarin mensen verschillende gerechtjes kunnen proeven en genieten van de vele bieren en wijnen die wij op de kaart en daarbuiten hebben.

Benieuwd naar onze gerechten? U kunt het vinden in onze uitgebreide dinerkaart!

Genieten van het gezelschap en een drankje zonder na te hoeven denken wat er, betreft eten, op tafel komt? Dat kan! Wij hebben twee menukaarten samengesteld voor u. Bij het blok 'Groepen' op deze pagina vindt u meer informatie over onze groepmenu's.

Wilt u een reservering maken voor het diner, dan is dit zeker mogelijk. U vindt alles wat u hierover moet weten op de pagina 'Reserveren'.

 

Lunch

Gezellig lunchen op de Grote Markt van Breda doet u bij De Boterhal. Salades, broodjes, een 12 uurtje of een tapasplank om te delen. Wij bieden het allemaal.

Elke dag zijn wij vanaf 12:00 geopend en kunt u genieten van onze lunch tot 16:30. U kunt ook een reservering maken om te lunchen. In het weekend zult u dan in ons restaurant op de eerste verdieping komen te zitten. Is deze niet open, dan gezellig beneden. Meer informatie omtrent reserveren vindt u op de desbetreffende pagina.

Benieuwd naar onze gerechten? U kunt het vinden in onze uitgebreide lunchkaart!

 

Borrel

Het concept van de Boterhal is 'speciaalbiercafé, wijnbar en internationale tapas'. De kleine gerechtjes in combinatie met ons uitgebreide assortiment aan speciaal bieren en heerijke wijnen lenen zich heel goed om voor, tijdens of na het eten lekker te blijven borrelen. 

Benieuwd naar onze borrelgerechtjes? U kunt het vinden in onze uitgebreide borrelkaart! U kunt dagelijks van 12:00 tot 00:00 bestellen van deze kaart.

Helaas is het niet mogelijk bij ons te reserveren voor de borrel. Wel kunt u ons op de hoogte stellen indien u met een grote groep langs wil komen of bijvoorbeeld een ruimte af wil huren. Ons op de hoogte stellen doet u door te mailen naar manouk@deboterhal.nl en meer informatie over het afhuren van ruimtes vindt u op de pagina 'Besloten Ruimte'.

 

Groepen

Lekker eten met vrienden, familie, collega's, etc? Dat kan!

Voor groepen vanaf 10 personen vragen wij u een mail te sturen naar manouk@deboterhal.nl 
Bent u met minder dan 10 personen? Geen probleem, dan kunt u bellen naar ons telefoonnummer: 076 889 81 80 op vrijdag en zaterdag. Doordeweeks kunt u zelf online uw reservering maken, meer informatie hierover vindt u hier.

Zoals u misschien al heeft gezien op de dinerkaart hebben wij ook speciale menu's voor groepen. Deze zijn samengesteld door onze keuken en bestaan uit verschillende van gerechten van onze dinerkaart. Het is niet mogelijk om zelf een menu samen te stellen of verschillende menu’s te kiezen binnen dezelfde groep.

Echter denken wij altijd graag mee omtrent allergieën, een dieet of andere wensen.  

Bekijk hier onze twee menukaarten, menu 1 en menu 2.