Menu

De Boterhal in Breda is een internationaal tapasrestaurant, speciaalbiercafé en wijnbar. Men kan gezellig bij ons lunchen, borrelen en dineren. Hierbij komt een zeer uitgebreide menukaart kijken. Via deze pagina kunt u hier alles over vinden.

Het idee achter de tapasgerechtjes bij De boterhal is dat deze zijn om te delen, het zogeheten shared dinning concept. Onder het genot van een biertje of een wijntje kan men verschillende hapjes bestellen om samen te proeven.

Naast het eten wat wij serveren hebben we ook een hoop bieren en wijnen. Naast de bieren op de kaart hebben wij wisselende bieren; vijf ketelbieren en vijf seizoensbieren. Deze vindt u op onze homepage, bij het kopje bieren in het menu en u kunt hier natuurlijk naar vragen bij de bediening. Dit geldt ook voor onze wisselwijnen. Daarnaast verkopen wij ook gesloten wijnen, deze zijn alleen per fles te bestellen.

Onze wisselende bieren en wijnen zijn te bestellen als een proeverij, voor de bieren is dat een ketelbierproefplateau of seizoensbierproefplateau, beiden bestaande uit vijf proefglaasjes.Voor de wijnen is dit een wineflight met drie witte of drie rode wijnen. Als laatste bieden wij u ook een portproeverij aan, zo kunt u drie verschillende portjes proberen.

Meer dan genoeg keuze dus!