Natuurlijk kunt u bij ons reserveren!

Wij werken met een online reserveringssysteem. U kunt hier online zelf uw reservering maken voor zondag tot en met donderdag. Onderaan dit blok vindt u de button om in dat reserveringssysteem te komen.

Wilt u reserveren voor een vrijdag of zaterdag? Dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is: 076 889 8180. Mochten wij niet opnemen dan kunt u een voicemailbericht achter laten met daarin uw naam en telefoonnummer, wanneer u zou willen reserveren, met hoeveel en voor hoelaat. Aan het eind van de middag wordt iedereen teruggebeld, pas wanneer u  teruggebeld wordt door ons, is de reservering bevestigd.

Mocht het gaan over groepen met meer dan 10 personen, dan vragen wij u ons te mailen op manouk@deboterhal.nl. Dit geldt ook voor de bierproeverijen, deze zijn te boeken vanaf 15 personen. 

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag reserveren wij alleen tafels voor diner op de eerste verdieping. In de zomer is de eerste verdieping vaak niet open in verband met het lekkere weer en dat velen dus op het terras willen zitten. Wij zullen daarom een tafeltje beneden voor u reserveren, mocht u een plekje buiten gevonden hebben dan kunt natuurlijk ook lekker daar eten.
Wat betreft de lunch zullen in het weekend ook de reserveringen op onze eerste verdieping zijn, gezellig in het restaurant. Hier is overigens dezelfde kaart als beneden wat betreft diner, lunch, desserts en borrelgerechten.
Voor borrelen bent u natuurlijk ook meer dan welkom. Wij kunnen hier echter geen tafels voor reserveren. Mocht u ons toch op de hoogte willen stellen dan kunt u dat doen door te mailen naar manouk@deboterhal.nl

Wij zijn elke dag vanaf 12 uur geopend tot maximaal 2 uur in de nacht.

Via onderstaande button komt u in ons online reserveringssysteem.